Tuesday, July 26, 2011

Байгалийн гаралтай хоолны нэмэгдэл тэжээл

Өнөөдөр бид байгалийн гаралтай хоолны нэмэгдэл тэжээл -ыг хэрэглэж сурах хэрэгтэй байна. Учир нь манай оронд хүн амын дунд өвчлөл ихтэй хорт хавдар залуужиж, хөгшрөлт хурдан явагдаж байна.
Бидний өдөр тутам хэрэглэж байгаа хоол хүнс амттай, илчлэг ихтэй байж болох ч бие организмыг шаардлагатай тэжээллэг бодисуудаар хангаж чаддаггүй. Түүнээс гадна жимс ногоонд химийн бордооны үлдэгдэл, мах, сүү, өндгөнд антибиотикийн үлдэгдэл, консерволсон даршилсан бүтээгдэхүүнд амт, өнгө, үнэр оруулагч, хугацаа уртасгагч гээд хүний биед хортой бодис агуулаагүй хүнсний бүтээгдэхүүн бараг байхгүй гэхэд хилсдэхгүй. Шинжлэх ухаан техникийн үсрэнгүй хөгжил, хүрээлэн буй байгаль орчинтойгоо хайр гамгүй харьцсанаас бидний амьсгалж буй агаар, ууж байгаа ус, идэж буй хүнс маань хүнд ямар нэг хорт нөлөө бүхий хольцтой байдаг нь нууц биш.
Тэгэхээр бие организмд орж болзошгүй хорт бодисуудыг саармагжуулж гадагшлуулах, шаардлагатай амин дэм, эрдэс, бусад тэжээллэг бодисуудаар хангахын тулд бид байгалийн гаралтай хоолны нэмэгдэл тэжээл -ыг хэрэглэх шаардлагатай болж байна. Өвчнөөс урьдчилан сэргийлж, эмчилгээг дэмжиж, улмаар дархлаа тогтоодог. Эмнээс хэд хэдэн зүйлээр ялгаатай.
. Үйлчилгээний хүрээ ихтэй /ямар ч насны хүн ямар ч өвчинд хэрэглэж болно
. Удаан хугацаагаар хэрэглэхэд аюулгүй, ямар ч гаж нөлөөгүй.
. Биологийн идэвхит нэгдлийн агууламж өндөр учир үр дүн сайтай.
. Хөгшрөлтийг удаашруулж, биеийн чалх тамирыг сайжруулна.
. Энергийг тэнцвэржүүлж, гоо сайхныг сэргээн хадгалж эрч хүчийг нэмэгдүүлнэ.
. Эрүүлжүүлнэ.
. Хавдар болон халдварт өвчнөөс урьдчилан сэргийлж, дархлаа тогтооно.
Еропын хүн амын 50%, АНУ- Канадад хүн амын 80%, Японы хүн амын 86%, Солонгосын хүн амын 72%, хэрэглэдэг гэсэн судалгаа байдаг. Хэрэв та биологически активные добавки буюу байгалийн гаралтай хоолны нэмэгдэл тэжээлын талаар мэдээлэл авахыг хүсвэл wolf_taiga@yahoo.com захиа илгээгээрээ.